Natalya

Hey david,
De website is super mooi geworden.
Groetjes Natalyaa

esther

Hoi David,
Sem voelt zich trots als hij uit jouw les vandaan komt! Sporten op zijn eigen niveau en manier is zo belangrijk voor hem! Hij voelt zich stoer, groot en zekerder en dat voor een onzeker mannetje van 7 dat al heel wat negatieve sportervaringen heeft opgedaan! Met je aanstekelijkeenthousiasme weet je de kinderen zoveel meer bij te brengen als technieken. Een enorme pluim en waardering voor jou.

Ruben Wijs

Beste David,

Ik had me geen betere meester kunnen wensen. Het is inmiddels al meer dan anderhalf jaar geleden dat ik voor het eerst in de les kwam en mijn Taekwon-Do avontuur begon. Het voelde gelijk als thuiskomen. Je weet iedereen goed te motiveren en buiten de goede technieken ook nog een goede mentaliteit te leren.
Je krijgt steeds meer en grotere groepen maar dat is niet zonder reden, mensen horen hoe goed jij les geeft. Blijf doorgaan en de kinderen inspireren!

Taekwon.

Marieke

Hoi David,

Namil gaat nu ruim een jaar, altijd met veel plezier, naar jouw lessen en is een stuk sterker en leniger geworden. Jouw enthousiasme en manier van les geven vind ik heel leuk, een mooie combinatie van speelsheid, discipline en bovenal respect voor elkaar en sabumnim natuurlijk, wat ook in de Koreaanse cultuur heel belangrijk is. Ik heb ook een eerste les kyuktaeki gevolgd en dat is me onwijs goed bevallen ondanks dat ik helemaal afgemat was. Een aanrader voor alle dames die fitter, sterker en leniger willen worden!

감사합니다! (Kamsahamnida)
Gr. Mariek

Natalya

hallo meester david,
het examen was echt super tof.
ik vond het echt heel leuk!
ik ben blij met mijn half blauwe band! 🙂
groetjes natalya

Arjette Eerhart

Hoi David,

Bayon komt nu een paar maandjes elke vrijdag naar teakwondo les.
Bayon is altijd een hele lieve jongen geweest. Een jongen die wat lastiger contact maakt met leeftijdgenootjes en een jongen die wat meer moeite heeft met situaties inschatten. Hierdoor lag zijn zelfvertrouwen laag en dat wilden wij als ouders graag omhoog krikken. Hij wilde graag sporten, maar wat hij dan precies wilde dat wist hij nog niet… Tot we teakwondo tegen kwamen. Ik heb hem foto’s en filmpjes laten zien en het leek hem wel leuk. Na goede informatie en goed overleg zijn we op een vrijdag middag komen meedoen…
Hij was direct verkocht. Natuurlijk had hij moeite met sommige oefeningen, maar omdat hij op zo’n goede wijze begeleid werd, gaf hij niet op.
Nu zijn we een paar maanden verder en zien we een groot verschil bij Bayon. Nog steeds dezelfde jongen maar nu met zelfvertrouwen. Hij weet dat hij zich kan verdedigen en hij weet dat hij op de juiste manier kan handelen als dat nodig zou zijn. Dat is al voldoende.
Ook heeft de groep ervoor gezorgd dat hij op sociaal gebied iets beter geworden is. Voordat de les begint zijn de kinderen samen bezig en alle kindjes doen gezellig mee en ook tijdens de les is de groep leuk met elkaar!!!
Daarbij krijg je ook nog hulp van een geweldige assistent-meester Robin, die echt heel goed helpt!!!
Blijf zo doorgaan!!!
Groetjes Arjette Eerhart

leon

Afgelopen weekend heeft onze zoon voor het eerst examen gedaan. Een grote groep kinderen waar het team erg leuk en lief mee omgaat. Bij het afnemen van het examen werden alleen de ouders en aanhang van het kind toegelaten in de zaal zodat de spanning minder groot was voor de kinderen. Super goed gedaan en uitstekende organisatie!

Het respect en het plezier die de kinderen uitstralen is een regelrecht compliment aan het team!

Ruben W

Keep it up, you’re doing good work!

Jip en Claudia Koster

Hi David,
Het is bewonderenswaardig hoe jij je leerlingen kunt motiveren, enthousiasmeren en stimuleren. Work hard, play hard. Na het harde werken in een les, is er altijd tijd voor een leuk spel. Je bent duidelijk naar ze waardoor ze exact weten wat ze aan je hebben en je ze daarom altijd aan jouw kant krijgt. Weerbaarheid en respect zijn twee van de belangrijkste dingen in het leven. Het is goed als ze dat al op jonge leeftijd krijgen. Zelf volg ik sinds kort bij jou de kickbokslessen voor vrouwen. Ook daar breng je je enthousiasme op ons over waardoor we niet opgeven! Een zeer leuke en pittige les!
Je mag altijd een proefles komen doen, kids of volwassenen. Dus als je twijfelt, doe een keer mee!
Bedankt voor alles en alvast een hele fijne vakantie (waar je ook weer een deel van je tijd als vrijwilliger aan de slag gaat, TOP!)!
Groetjes, Jip en Claudia

Wil Weijers

Beste David,
Patrick is 13 jaar en heeft een lange tijd gezocht naar een sport waar hij zich in kon vinden. Nu, die heeft hij gevonden bij jou! Niet meer weg te slaan bij teakwondo. Hij kan al zijn emoties erin kwijt en vind hij bij jou een luisterend oor als dat nodig is. Je bent een voorbeeld voor hem en motiveert hem in zijn dagelijks leven. Door meer zelfvertrouwen en positief zelfbeeld kan hij deze wereld beter aan. Dankje wel daarvoor. Je brengt je lessen met enthousiasme en leert de kinderen wat respect is naast het verdedigen en weerbaar maken. Ga zo door en veel succes gewenst bij al je plannen.
Groetjes van ons en een poot van Kayla

Petra Willers

Hoi David

Wat ben jij lekker bezig zo.
De groepen zitten lekker vol.
Misschien wel een beetje te vol soms.
Maar dat maakt jou niet uit het zijn en blijven je kids.
twee van die kids zijn van mij.
Natalya van 12 jaar en Remco van 7 jaar.
Remco heb je twee keer in de week met veel zin.
Natalya soms twee soms drie keer in de week
en dan wel op zaterdag van 10.00 tot 11.15 en van 12.00 tot 13.30
als ze met je mee kan rijden
Ik hoop als ze volgend jaar op de middelbare zit dat ze het nog steeds kan blijven doen.
zij zelf vind het ook super leuk.
Nu je een nieuwe auto hebt gaan we zeker over op de strippenkaart om mee te rijden.(grapje)
ik weet zeker dat al de kids van je houden omdat je een leuke strenge maar lieve meester David ben.

Van hier uit een dikke knuffel en voor al door gaan zo.

Groetjes Petra Willers

Dyella Baldinger

Hoi David, wat een super sport is tae kwon-do voor the kids, ik merk na een aantal lessen al verschil in het zelfvertrouwen van mijn jongens, vooral de oudste gaat nu al wat vaker buiten spelen omdat hij nu weet om te gaan met de pestkoppen op straat! Geen handjes geen tandjes haha! En als ze zich thuis vervelen kunnen ze aan de slag met het oefenen, helemaal goed! Groetjes van Dyella (mama Lucas Sem en Bruce)

Sandra Timmerman

Hi Meester David, Sinds Gerben aan Taekwondo doet, is hij langzaam maar zeker zelfverzekerder aan het worden en gaat het ook beter met doorzetten. Hij heeft een vorm van autisme en heeft meer tijd nodig om Taekwondo onder de knie te krijgen maar is ook sneller afgeleid. Onder jouw begeleiding zie je toch dat dit hem allemaal lukt en heeft Gerben eindelijk ook echt plezier in sport. Hoe trots was hij op het behalen van de half gele band en recentelijk de half oranje kleine krijgers band. Heerlijk. Voorlopig ziet het er naar uit dat Gerben nog lang door blijft gaan met Taekwondo.

Natalya Willers

hoi david, ik vind de taekwondo hartstikke leuk!!!
Groetjes Natalya

Antonie Jansen

Super leuk altijd, concentratie als het nodig is, maar ook zeker lol!

Fabienne Kroon

Meester, David
Het is een ontzettend mooie website geworden. Met ook heel veel mooie foto`s.
Groetjes: Fabienne

Nick

Heel leuk
Goed bezig meester !!!

Milo

Hallo Meester David,
de website is erg cool geworden.
De foto’s op de website zijn ook erg leuk.

Groetjes: Milo