bedrijfsuitjeEen niet alledaags bedrijfsuitje?

Ook voor bedrijfstrainingen, teambuildingsdagen en/of Mindfulness NLP trainingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij doen dit i.s.m. met andere partijen om zodoende een zo compleet mogelijk pakket te kunnen aanbieden, welke ook nog eens op maat wordt samengesteld en toegespitst op de samenstelling van de groep.

Denk hierbij aan Martial Arts trainingen gecombineerd met mindfulness, NLP trainingen en empowerment. De deelnemers leren diverse tools uit hen hoofd te kunnen stappen en worden daarnaast uitgedaagd én op de proef gesteld om “out of the box” durven te denken en zichzelf te overtreffen.

45 minutes in-company

Dit zijn unieke workouts welke wekelijks onder kantoortijden worden gegeven. Deze lessen omvatten diverse thema’s uit onze disciplines en het is iedere keer een verrassing wat de deelnemers nu weer te wachten staat! We spreken dus niet over de reguliere “bootcamps” maar over lessen met uiteenlopende elementen uit de Martial Arts en de Cardio sportwereld.

De voordelen van deze trainingen:

  • Betere conditie van uw personeel
  • Ideaal voor personeel dat bijvoorbeeld kampt met overgewicht en/of frequente ziekteverzuim.
  • BedrijfstrainingenVerlaging ziekteverzuim doordat men een verbeterde weerstand krijgt door te sporten en in beweging te blijven.
  • Wekelijkse teambuilding wat ten goede komt van de sfeer.
  • Educatief element in de vorm van weerbaarheid en agressieregulatie (anger management, lekker het hoofd leeg maken!)
  • Meer zuurstof in het bloed wat weer zorgt voor meer energie in het lichaam.
  • Bedrijven krijgen een maandelijkse factuur, welke aan het personeel kan worden geschonken als secundaire arbeidsvoorwaarde, en/of de deelnemers betalen een gedeelte terug verrekend middels het salaris.

Daar deze korte work-outs tijdens het werk plaatsvinden is het een win/win situatie voor alle betrokkenen daar veel mensen vaak de fut en energie ontbreekt om na het werk toch te gaan sporten en ook daadwerkelijk vol te blijven houden.Het is een statisch gegeven dat mensen die sporten zich uiteindelijk beduidend fitter, fijner en gezonder kunnen voelen dan mensen die zich voortdurend nestelen achter een bureau en/of televisie met een calorierijke versnapering ter handen.

Voorwaarde: het enige wat u nodig heeft is een vergaderruimte en/ of bereidwillige collega’s die voor de training de bureaus op zij willen zetten zodat wij gelijk kunnen starten met de les en workout. Indien u geen vergaderruimte heeft kan het uiteraard in iedere kantoorruimte mits er maar enige bewegingsruimte is. Een andere mogelijkheid is de parkeergarage welke zich daar ook uitstekend voor uitleent!

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje of wilt u wellicht kennismaken met ons unieke bedrijfsfitness programma? Stel gerust uw vraag via email en/of via het contactformulier op deze website dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

IMG_2428