Wist je dat jouw kind sterker is dan hij denkt?

voorkant flyer Er wordt veel van kinderen gevraagd. Wij hebben daarom een unieke workshop samengesteld dat kinderen helpt om meer rust in hun hoofd te krijgen waardoor ze zich beter kunnen concentreren en weerbaarder zijn. Powertijgers is een super leuke en actieve workshop. Je kind gaat van alles doen zoals Taekwondo, mindfulness, tekenen en gezamenlijk muziek maken.

Wat leer je:

  • Hoe je steviger in je schoenen staat
  • Hoe je meer rust in je hoofd krijgt (mindfulness)
  • Hoe je je snel vrolijk voelt
  • Hoe je beter om gaat met emoties zoals boosheid of verdriet

Voor wie?

Power Tijgers is voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Power Tijgers wordt gegeven door drs. Barbara te Boekhorst (coach/trainer en communicatieadviseur) en David Chung (instructeur Taekwon-Do en weerbaarheid en muziekleraar).

Waar en wanneer

De workshop is zondag 20 september in “De Zon Rondom” (Ringdijk 16c) in Amstelveen. De workshop duurt van 13:00 tot circa 16:00 uur. Verhinderd? De workshop wordt zondag 4 oktober herhaald.

Investering

De investering voor de workshop is € 47,50 inclusief 21% BTW. Hierbij is drinken, wat lekkers en een certificaat inbegrepen.

Aanmelden

Het aantal plekken is beperkt, dus meld je snel aan via info@powertijgers.nl of bel Barbara te Boekhorst (06) 140 298 64 of David 06 25433375. Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet en bel of mail ons.

Voor meer informatie lees verder op de Power Tijgers website.