HansKeijzer_Koningsspelen2016_081Chung Do Kwan onderhoud zeer nauwe samenwerkingsverbanden met diverse organisatie waaronder sportinstellingen en welzijnsorganisaties.

Het doel van deze samenwerkingen is om de handen in één te kunnen slaan om zoveel mogelijk mensen in beweging te kunnen krijgen middels sport en gelijktijdig daarmee ook onze passie voor de Martial Arts te kunnen overbrengen. Tevens is dit de uitgelezen kans om de mensen bekend te maken met de finesse en schoonheid van de Martial Arts aan zich, en wellicht motiveert dit de deelnemers om in beweging te komen en een sport te kiezen. Belangrijk is dat men in beweging blijft en diegenen die nog niet sporten hiermee zullen worden geprikkeld, ongeacht of dat bij ons is of elders.

Chung Do Kwan werkt dan ook pro-actief mee met allerlei sportactiviteiten zoals schooldemo’s, clinics, sportdagen maar ook eenmalige sportpas-acties (zoals binnen- en buitenschoolse programma’s). Tevens verzorgen wij complete schoolactiviteiten in de vorm van sportdagen en/of themalessen, waarbij wij hier een zeer brede invulling aan kunnen geven door de diversiteit aan disciplines die wij aanbieden. Daarnaast hanteren wij zeer schappelijke tarieven, en weten wij keer op keer een goede energie achter te laten, die kan doorwerken op alle betrokken deelnemers.

Ladiesevent 2015 030Wij hebben al op de nodige evenementen gestaan en/of deze verzorgd, en vinden het altijd een aangename uitdaging om dit soort dagen tot een succes te mogen maken voor alle betrokkenen.

Tijdens onze events en/of workshops gaan teambuilding, empowerment en plezier hand in hand en is het zichtbaar dat men er een hoop van weet op te steken. Onze clinics zijn niet alleen bedoeld voor de leerlingen, maar worden ook gegeven aan docenten die op zoek zijn naar een bijzonder teamuitje i.c.m. teambuilding en empowerment. Middels goede samenwerkingen kan er zelfs gezorgd worden voor een benodigde cateraar zodat u alles uit handen zal worden genomen, indien gewenst.

Bent u op zoek naar een partner voor de organisatie van een sportdag en/of teambuildingsevent, of zoekt u een demonstratie-team voor een opening? Stel gerust uw vraag via email en/of via het contactformulier op deze website dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

kids-buitenkrokodilIMG_0054