TAEKWONDO-VOLWASSENENOok de volwassenen kunnen bij ons terecht voor een uitgebreide scala aan trainingsmogelijkheden. Inmiddels hebben wij door de jaren heen volledige gezinnen trainen, daar de trainingen erg aanstekelijk kunnen werken op het gehele gezin!  De woensdagavond groep traint van 19.30 uur – 21.00 uur in Amstelveen en velen van hen combineren deze lessen met de overige lessen die wij aanbieden waaronder de wedstrijdtrainingen, het Kummooyeh en de Koreanse kickboxlessen die wij aanbieden.

Het voordeel in deze les is dat iedereen het naar zijn of haar eigen vermogen doet, waarbij de les kan worden opgedeeld in twee niveau’s. Daarnaast wordt de sfeer als zeer plezierig ervaren en is er een zeer grote diversiteit aan beoefenaars in deze groep (o.a. in niveau), maar iedereen helpt elkaar en de wij “worstelen” samen door de les als één hecht team.

Wij merken dat de volwassenen fitter, leniger en sterker worden van deze lessen en dit weten de combineren met veel plezier voor sport en in de omgang met elkaar.

Taekwon-do maakt je sterker in vele opzichten; niet alleen fysiek, maar ook mentaal kun je enorm groeien door het beoefenen van deze unieke krijgskunst.

FullSizeRender 2FullSizeRender-2CDK INSTRUCTIETEAM BSV UITHOORNIMG_5936IMG_3351cropped-IMG_9879.jpg

Benieuwd naar onze Taekwon-Do Lessen?