EEN NIET ALLEDAAGS BEDRIJFSUITJE?

Ook voor bedrijfstrainingen en teambuildingsdagen bent u bij ons aan het juiste adres.  Hiervoor wordt maatwerk geleverd en ingesprongen op de behoefte van de groep en/of het management.  Is er behoefte aan een diepere verbinding en/of een verbeterde samenwerking binnen de groepen, of is het juist meer een aansluitende en superleuke activiteit voor in ochtend en/of middag? Er is veel mogelijk en deze training kan met de juiste input veel meer voor het team betekenen dan een regulier bedrijfsuitje. Het kan een teambuildingsuitje zijn met een boodschap voor alle deelnemers en de ideale manier om elkaar in een andere setting te leren kennen.

Niets voor niets gebruiken wij vechtsport als een instrument voor verbinding en persoonlijke ontwikkeling. In combinatie met de verschillende disciplines en onze ervaring op het gebied van dit soort activiteiten kunnen wij u iets heel unieks aanbieden dat middels maatwerk tot stand komt.

Kortingsregeling voor scholen en onderwijsinstellingen:

Indien een school of onderwijsinstelling een sportdag en/of binnenschoolse workshops afneemt t.b.v. de eigen leerlingen dan geven wij maar liefst 20% korting op een teambuildingsdag voor docenten!

Groepskortingen bedrijven:

Bij meerdere deelnemende groepen* binnen een bedrijf geven wij een korting van maar liefst 10% op de totale eindfactuur. 

(* kortingactivatie bij minimaal 4 groepen)

De voordelen op een rij:

  • Een origineel bedrijfsuitje en teambuildingsdag waarbij ook daadwerkelijk interactie is vereist, wat ook goed te combineren is met bijvoorbeeld een teamdiner.
  • Doordat het maatwerk betreft kan er ook een verborgen boodschap in meegenomen worden zoals bijvoorbeeld samenwerking, tips en tops en/of individuele empowerment. (Dit is ook ideaal toepasbaar binnen teams waarin het onderling rommelt).
  • Dit kan op locatie van uw kantoor of instelling, en zelfs in de parkeergarage van uw complex. Uiteraard kunnen wij ook een accommodatie verzorgen indien gewenst.

 

Structurele teambuilding nodig?

Terugkerende korte teambuildings-activiteiten zijn ook mogelijk. Ook voor kleinere groepen denk hierbij aan medewerkers die de “ontlading” heel kunnen gebruiken (spanning, burn-out). Dit soort sessies kunnen zeer goed bijdragen aan een goede energie en verbeterde sfeer binnen een groep. Dit zijn meestal sessies van 20 minuten waardoor iedereen (die het nodig heeft) de kans krijgt om even te ontladen middels stoot en ontladingsoefeningen.  U kunt dit schenken als een unieke “bedrijfsfitness” aanbod en het is ook mogelijk om medewerkers afzonderlijk van elkaar te trainen indien dit voorkeur heeft.

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje of wilt u wellicht kennismaken met ons unieke teambuildingsprogramma? Stel gerust uw vraag via email en/of via het contactformulier op deze website dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.