Scholen en sportdagen

Binnen- en buitenschools programma

Chung Do Kwan onderhoud zeer nauwe samenwerkingsverbanden met diverse organisatie waaronder schoolinstellingen, sportfunctionarissen en welzijnsorganisaties. Het doel van deze samenwerkingen is om gezamenlijk de handen in één te kunnen slaan om zoveel mogelijk deelnemers te enthousiasmeren om in beweging te komen middels onze disciplines en methodieken. De deelnemers krijgen daardoor ook de gelegenheid om kennis te maken met hetgeen dat wij aanbieden. Wij bieden workshops en programma’s aan voor alle leeftijden, zowel voor de onderbouw, de middenbouw als de bovenbouw van het lager en voortgezet onderwijs. Voor de hoge scholen bieden wij eveneens maatwerk en onze workshops zijn goed te implementeren tijdens de programmering van de introductieweken, sportdagen of jaarlijkse afsluiters.

Tevens verzorgen wij complete schoolactiviteiten in de vorm van sportdagen of themalessen, zoals bijvoorbeeld tijdens Koningspelen, waarbij wij een zeer brede invulling aan het geheel kunnen geven door de diversiteit aan mogelijkheden. Daarnaast hanteren wij ook zeer schappelijke tarieven, en weten wij keer op keer een goede en aanstekelijke energie achter te laten, die ook weer kan doorwerken op alle betrokken deelnemers.  Taekwon-Do, Kickboksen, Zwaardvechten, boogschieten of een programma van de Kleine Krijgers voor de allerjongsten? Wij hebben voor iedere doelgroepen een passend aanbod, uiteraard voorzien van de benodigde materialen!

Tijdens onze events en/of workshops gaan teambuilding, empowerment en plezier altijd hand in hand met elkaar met daarbij een leerzame boodschap voor de deelnemers.

Deze unieke dagen zijn niet alleen toepasbaar voor de leerlingen binnen de school maar kunnen juist ook worden ingezet voor docenten en/of het management, die op zoek zijn naar een bijzonder teamuitje i.c.m. teambuilding en empowerment. Bent u op zoek naar een leuke unieke activiteit en/of samenwerkingspartner? Stel dan gerust uw vraag dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!