Verjaardagen & familiefeesten

Iets te vieren en niemand willen teleurstellen? Dan komen ze toch gewoon allemaal!! Het feestje kan volledig door ons worden verzorgd inclusief de benodigde zaalhuur,  materialen, uitleg en toezicht. Hierbij valt te denken aan meerdere uren sport en plezier voor een hele horde kids en/of volwassenen.

Wij hebben zeer veel materialen die kunnen worden ingezet, waardoor iedere feest uniek is en maatwerk betreft. Er kan gekozen worden uit vechtsportonderdelen, Koreaans Boogschieten, reflexspellen, balspellen, ninja thema’s en uiteraard met een leuke unieke persoonlijke verrassing als afronding.

Wat doen wij niet?

Geen gevaarlijke spellen c.q. oefeningen, het moet immers leuk blijven en een feestje om (op een leuke manier) nooit meer te vergeten. Wij verzorgen zelf geen horeca, en maken dus geen (vers) eten klaar. Uiteraard kan dit wel worden aangeleverd en voorverpakte producten kunnen wij wel verzorgen.

Wat verzorgen wij wel?

  • Gecoördineerde en vooraf in elkaar gezet (spel)programma’s
  • Accommodatie met alle benodigde materialen (ook hebben wij boks-zuilen, stootkussens, targets, ballen, matten, bogen, zwaarden en interactieve spellen tot onze beschikking).
  • Een koude snack of iets lekkers en een drankje tijdens dit festijn (Alles is voorverpakt en niet zelf vervaardigd, wij zijn geen catering!) Wel kunt u aangeven wat de voorkeuren van de kinderen zijn en ook of wij rekening dienen te houden met evt. allergieën van de kinderen!
  • Een superleuke ochtend en/of middag, waarbij de kinderen na afloop zich zo hebben uitgeleefd dat u letterlijk geen kind meer aan heeft!
  • Tegen een extra meerprijs is een springkussen ook mogelijk!
  • Tegen een extra meerprijs is hulp met vervoer ook mogelijk

Voordelen:

  • Geen rommel in uw woning, alles gebeurd in de zaal!
  • Een grotere groep kinderen tegelijk kunnen uitnodigen, wat normaliter lastig wordt in een woning. Daardoor hoeven de kinderen niet meer de moeilijke keuze te maken, wie wel en wie niet te vragen…. Iedereen is welkom en desnoods dus de gehele klas!
  • U kunt er ook voor kiezen om erbij te blijven en de consumpties voor eigen rekening te nemen en te verzorgen.

Onze school is erg blij en geholpen met dit soort feestjes, daar de opbrengsten van deze feestjes worden besteed voor de aanschaf van nieuw materieel voor onze eigen lessen. Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld stootkussens kopen en/of andere benodigde materialen.

Op welke dagen kan dit en hoe lang duurt een feestje?

Dit soort feestjes zijn voornamelijk altijd op de zondagochtend of begin van de middag en in enkele gevallen (in goed overleg) op een zaterdag of woensdagmiddag.

Feestjes duren gemiddels 2 of 3 uur, afhankelijk van uw eigen keuze (dit is inclusief de op en afbouwtijd). Voor onze eigen leden hanteren wij een korting van 20% op het totaalbedrag en alle deelnemers krijgen een uniek aandenken.