SPONSORING

SPONSORS GEZOCHT

Chung Do Kwan is altijd enorm gebaat en geholpen met de steun van ouders, vrienden en het bedrijfsleven. Ook binnen de sport stijgen de exploitatiekosten enorm, waaronder de kosten voor de accommodaties en nieuwe trainingsmaterialen. Onze unieke buitenlessen, welke plaats hebben gevonden tijdens de Corona pandemie kennen helaas ook een eindafrekening: alle nieuwe materialen die eigenlijk bestemd waren voor de komende twee seizoenen zijn helaas door het buiten gebruik (o.a. door buitenschoenen en de slechte weersomstandigheden) al enorm beschadigd geraakt, waarvan sommige inmiddels zelfs alweer aan vervanging toe zijn.

Wij zoeken sponsors

Ook voor dit jaar zijn wij weer op zoek naar nieuwe sponsoren die wij uiteraard niet alleen persoonlijk, maar ook via alle mogelijke kanalen in het zonnetje zullen zetten. Ook verschijnt dit dankbericht (met logo) in onze eigen clubkrant en wordt deze vermeld op onze website.

Belangrijk: wij zoeken nog een hoofdsponsor voor het seizoen 2023-2024! Bij hoofdsponsoring zal uw bedrijfslogo ook op de pakken van het instructieteam worden gezet en een eigen zichtbare vlag/banner tijdens onze activiteiten worden uitgedragen.

Wij gebruiken de ontvangen sponsoring voor nieuwe trainingsmaterialen voor onze club en om onze activiteiten nog leuker te kunnen maken!

Heeft u interesse in sponsoring van onze club? Neem dan contact op via david@chungdokwan.nl of via de Whatsapp 06-25433375

Uw logo ook hier? Neem contact met ons op.