Chung Do Kwan, school of Korean Martial arts is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip (binnen- en buiten regio Amstelland). De school heeft bewust gekozen voor de visie, die hoofdinstructeur David Chung van zijn Koreaanse mentoren en meester met de paplepel ingegoten heeft gekregen:

Een kwan (school) is binnen deze optiek pas een “volwaardige” school als iedereen zijn of haar plek erin weet te vinden, en buiten het bestaansrecht om ook zichzelf kan ontwikkelen ongeacht de persoonlijke uitdagingen, zoals bijvoorbeeld bij de special needs doelgroepen het geval is.

De school moet een plek zijn waar iedereen zich prettig voelt en met plezier komt trainen! Niet alleen diegenen die de allerbesten willen zijn of uitblinken in de competitie (ook voor hen zijn er genoeg mogelijkheden). Iedereen is even belangrijk ongeacht de persoonlijke prestaties binnen- en buiten de mat. Wij zijn een hechte groep met veel uiteenlopende individuen, en het meest mooie van dit gegeven is dat alles prima samenkomt in de zaal en er met het grootste respect naar elkaar toe wordt getraind
.

Chung Do Kwan is een school geworden waarbij de mens centraal staat en de persoonlijke ontwikkeling van ieder individu. Wij hebben een sterke visie die wij zullen blijven volgen en verder ontplooien, waarbij er al zeer veel mogelijkheden voor de toekomst liggen!

interesse in een vrijblijvende proefles?  Géén zin meer in dure jaar- en/of wurgcontracten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Met sportieve groet!

Het instructieteam van Chung Do Kwan